مشاوره حقوقی رایگان - گزارس بازرس بیمه در مورد تعطیلی کارگاه

با سلام و خسته نباشین . در مورخه 1400/06/14 بازرس به کارگاه ما مراجعه کرده و چون ما در کارگاه نبودیم در گزارش خود نوشته که کارگاه فاقد نیروی کار و فاقد فعالیت میباشد. میخواستم بدون موقع ارسال لیست شهریور ماه باید کارکرد نفرات رو تا سیزدهم رد کنم و سیزدهم ترک بزنم یا امکان داره لیست رو تا آخر شهریور ارسال کنم و در صورت جریمه شدن اون رو پرداخت کنم؟ و همچنین در این صورت برای نفرات سابقه بطور کامل ( یک ماه ) محاسبه خواهد شد یا نه ؟ با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع مربوطه موضوع را استعلام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق مراجع ذیصلاح پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال اداری است .از ارگان مربوطه سوال فرمایید.