مشاوره حقوقی رایگان - میزان حقوق انتقالی به فرزند دختر

باسلام زنی 50 ساله هستم و مبتلا به ام اس میباشم پدرم نظامی بوده و فوت شده مادرمم هم فوت شده و تنها زندگی میکنم
بدلیل مطلقه بودن تنها نیمی از حقوق پدرم برایم واریز میشود که بهیچ عنوان کفاف هزینه های ناشی از بیماری و زمینگیری بنده را نمیدهد آیا تبصره ای وجود دارد که بتوانم حقوق پدرم را بطور کامل دریافت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست خود را به صورت کتبی برای سازمان مربوطه ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست خود را به سازمان مربوطه ارائه تا مورد بررسی قرار گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.میزان سهم همسر متوفی50درصد از حقوق وسهم دختر 25درصد است حال اگر مادر فوت کرده باشد سهم طبیعتا به سهم دختر اضافه می گردد.بهتر است درخواستی با مدارک ضمیمه به ارگان مربوطه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سازمان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را به سازمان مربوطه ارائه تا مورد بررسی قرار گیرد