مشاوره حقوقی رایگان - در درخواست طلاق شوهر دانشجوی بیکار از همسر ناسازگار، پرداخت مهریه چگونه است؟

بنده آقای دانشجو هستم و 2 ساله ازدواج کردم، متاسفانه همسرم هنگام بحث احترام نگه نمیدارد و من را عصبانی میکند به طوریکه نمیتوانم جوابش را ندهم و به شدت عصبانی و خشمگین می شوم، گاهی اوقات سر من منت میگذارد در حالی که من با تمام توانم هرچه داشتم برای او هزینه کرده ام مگر این که توان مالی نداشتم با این که قبل از ازدواج به او گفتم که شرایطم و میزان درامدم چگونه است و گفتم که برای من مهم درسم هست و او از لحاظ مالی و ... همه را قبول کرده ولی الان تا چیزی میشود من را مقایسه میکند و منت میگذارد، به خانواده ام بی احترامی کرده و حتی اگر به آنها سر بزنم اخلاقش با من تغییر میکند، کارهای خانه را اکثر اوقات من انجام میدهم تا او بتواند به کارهایش برسد یا استراحت کند و از درس خودم هم میزنم که او راحت باشد. همه را تحمل کردم شاید درست بشود ولی به هیچ وجه اشتباهش را قبول نمیکند و مغرور است..حقیقتش بی احترامی به خودم را نمیتوانم تحمل کنم چون انتظار دارم من که برایش چیزی کم نمیگذارم حداقل احترامم را جلوی خودم و بقیه حفظ کند ولی حتی حرف های من را تغییر می دهد و به خانواده اش بازگو میکند و من را در هر بحثی مقصر جلوه میدهد و اصلا راز نگه دار نیست و تا اتفاقی میفتد به خانواده اش میگوید در حالی که از کوچکترین بحثها من هنوز به خانواده ام نگفتم و فکر میکنند ما چه قدر خوشبختیم. هنوز به همسرم چیزی نگفته ام ولی اگر این وضع ادامه دار باشد نمیتوانم تحمل کنم و تصمیم به طلاق دادنش را دارم، من که بیکار و دانشجو هستم و بضاعت مالی ندارم نحوه پرداخت مهریه برایم چگونه است؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهریه به قوت خود باقی است و در صورت اثبا اعسار تقسیط خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت به درخواست شما مهریه تقسیط میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه و دیگر حقوق مالی زوجه در صورت درخواست طلاق از جانب شما باید پرداخته شود منتها در صورت اثبات اعسارتان تقسیط میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مهریه در هر حالت بر ذمه زوج است و زوج میتواند دادخواست اعسار بدهد تا قسطی بشود