مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی بعنوان کار در منزل

در اینستا سلسله پیجهایی با عنوان کار در منزل تایپ و پاور پوینت و گویندگی فعالن
یه مبلغی پیش میگیرن برای ثبت نام و ارجاع میشی به کانالهای تلگرامیشون و مراحل بعدی و تازه اینجا متوجهه میشی باید مجدد پول واریز کنی تا کار دانلود شه بعد اگر پذیرفته شدی بهت حقوق میدن که به هیچ وجهه همچین داستانی نیست با بهانه غلط تایپی یا هر چیزی ریجکت میشی و از دور خارج میشی و هیچ پولی بابت واریزیات حتی بهت بر نمیگردونن و جوابتم نمیدن پیغاماتم در تلگرام پاک میکنن کانال دارن مختلف و سلسله مراتب ازین اکانت به اون اکانت پرت میشی
الان چند نفر سر کیسه شدن بابت این موضوع
میخواستم بدونم کیفر این کارشون چیه ؟
ما چطور شکایت کنیم از طریق فتا یا چه صورت پیگیری کنیم؟
مبلغ 66 تومن گرفته شده از من از خیلیا بیشتر الانم که فهمیدیم روند کلاهبرداریه پول برنمیگردونن
مبِلغ چیزی نیست اما سنگین بود این حرکتشون چون امرار درامد میکنن اب از ابم تکون نمیخوره
اگر مقدور باشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق پلیس فتا و دادسرا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به دادسرا مراجعه و شکایت کلاهبرداری کنید به پلیس فتا ارجاع میشوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید یا اینکه شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری مطرح کنید