مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

سلام لطفا جواب بدهید
من وکالت نامه طلاق دارم و میخوام جدا شم دادخواست طلاق دادم ولی باید اون فرد باید توی سامانه ثنا ثبت نام کنه اما برای اذیت کردن من ثبت نام نمی کنه از طرفی من طلاق توافقی نمیخوام و میخوام مهریه ام بگیرم راهکار دیگه ای وجود نداره و حتما باید توی سامانه ثنا ثبت نام کنه ! هیچ جوره نمیتونم راضی اش کنم ثبت نام کنه چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر طلاق توافقی نیست نیاز به ثنای او نیست آدرس میخاد یا مجهوالمکان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا بفرمایید طلاق از طرف چه کسی شرایط را بفرمایید می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به ثبت‌نام در سامانه ثنا نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نگران نباشید که طرف مقابلتان اکر ثنا هم نداشته باشد دادخواست شما ثبت خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدون ثنا نیز دادخواست ثبت می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست شما ثبت می شود نیازی به ثنای او نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نيازي به ثبتنام ثنا ايشان نداريد ميتوانيد دادخواست دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر لازم نیست
که حتما زوج ثنا داشته
باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید دادخواست شما ثبت شود.