مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بیمه عمر شخص بازنشسته فوت شده تامین اجتماعی

سلام وقت بخیر
پدر مرحومم راننده بازنشسته شرکت تعاونی روستایی بودن که با 28 سال سابقه بیمه بازنشسته شدن. در سال86 بازنشسته شدن
ایشون یک ماه قبل به رحمت خدا رفتن
حالا میخواستم بدونم مبلغ بیمه عمری که بعد از فوت فرد بازنشسته به ما تعلق میگیره چند تومان است ؟
تامین اجتماعی بهمون نمیگه ، همش میگن صبر کنید تا بعدا معلوم بشه
حدودا هم اگه بدونم چقد هست خیلی خوبه
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فرمول خاصی دارد که برای هر فرد متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرداخت بیمه عمر مستلزم بررسی بیمه نامه عمر پدر شما با سازمان بیمه گر خواهد بود لذا صبور باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
بستگی به قرارداد بیمه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به قرارداد بیمه ای که پدر مرحومتان انجام داده است می باشد