مشاوره حقوقی رایگان - وام کمک ودیعه مسکن از کمیته درخواست کردم ضامن کارمند ندارم

سلام من پدرم زندانیه و کمیته مادرم و 2تا از چهار فرزند رو تحت پوشش قرار داده اند و حدود یک ماه و نیم پیش اگه صاحبخونه اسبابامون رو ریخت بیرون و بعد 2شب که در کوچه بودیم یک خونه قدیمی پیدا شد گفتیم فعلا بریم خونه و به طوری ترک هاش بزرگه که از داخل ترک ها داخل کوچه دیده میشه من به کمیته امداد رفتم و با التماس با درخواست وام ودیعه مسکن من موافقت کردم تمام مراحل اداری رو انجام دادم تا نوبت به ضامن رسید میگن که کارمند بخدا اقوام همه روستان و نمیشه ضامن بشن چک ندارن حالا یک ماه شده التماس میکنم دو برابر سفته میدم خونه داره رو سرمون خراب میشه کمک کنید تا بتونم وامو بگیرم یک خونه اجاره کنم پول پیش نداریم و خونه ای نیست که پول پیش نخوان
اما میگن ضامن کارمند

پاسخ ها :

ضامن وام ودیعه مسکن وام ودیعه مسکن ضامن