مشاوره حقوقی رایگان - استماع گواهی گواهان

سلام برام از دادگاه ابلاغیه امده.نوع علت حضور : استماع گواهی گواهان
و باید تا قبل پنج روز کاری باید به دادگاه برم در غیر این صورت عدم حضور جلب زده اما این دادگاه مازندران خودم تهرانم و نمیتونم برم آیا برام مشکلی پیش میاد خودم معرفی نکنم ؟معنی استماع گواهی گواهان یعنی چی که علت حضور زده

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام عامیانه بگم استماع شهادت شهود یعنی شما یا طرف مقابل یکسری اشخاص را به عنوان شاهد پرونده معرفی کردید
جلسه گوش دادن به گفته های شاهدین است-اگر شما نمی‌توانید برید حتما وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علت حضور استماع گواهان یعنی اینکه شهودی به مرجع قضایی معرفی شده است و شهادت آنها حضورا در دادگاه قابل استماع می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در شعبه دادگاه حاضر بشوید در صورت عدم حضور ، ممکن است حکم جلب شما صادر بشود