مشاوره حقوقی رایگان - اگر در دادگاه مقصر نیاد

باسلام خسته نباشید
من دوهفته پیش تصادف کردم ولی مقصر چون خودش مصدوم شده بود رفتن بیمارستان و ماشین ها بردن پارکینگ الان راننده گواهینامه داره ولی صاحب ماشین شخص دیگری است میگه راننده نمیاد دادگاه می‌ترسه ماهم هیچی مدارک نداریم از مقصر بیمه داره ولی دست صاحب ماشینه الان سوال من اینه اگه تو دادگاه صاحب ماشین بیاد کار ما حل میشه
اگه یک وقت صاحب ماشینم نیاد بیمشم دست خودشه ما میتونیم خسارت خودمون از بیمه بگیریم
مرسی

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درهرصورت دادگاه برعلیه مقصررای میده وپس ازحکم قطعی شماکلیه خسارات راازبیمه می گیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود وپس ازحکم قطعی شماکلیه خسارات راازبیمه می گیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از صدور حکم دادگاه بیمه مکلف به پرداخت خسارت خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادگاه بر علیه راننده مقصر ، حکم صادر مینماید و کاری با مالک خودرو ندارد
برای استفاده از بیمه باید مالک خودرو در نمایندگی بیمه ، تشکیل پرونده بدهد و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از صدور حکم دادگاه بیمه مکلف به پرداخت خسارت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نیاد مشکلی پیش نمیاد و می توانید با حکم دادگاه و نامه اجرای احکام می توانید خسارت خود را از بیمه بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت دادگاه غیابی هم رسیدگی می کند.