مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای

سلام یک باب مغازه بصورت قولنامه فروخته ام الان شخصی امده با سند
میخوام ببینم کسی که مغازه رو از ما به صورت قولنامه ای خریده حق شکایت علیه مارو داره بابت پس گرفتن پولش با درنظر گرفتن اینکه کاملا در جریان بدون سند بودن مغازه بوده و در قولنامه هم ذکر شده که اگر روزی صاحب اصلی پیداش بشه ربطی به فروشنده یعنی ما نداره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همین مساله ای را شما ذکر کردید و او امضا کرده خیر حق مراجعه به شما را ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند شکایت کند و باید ثمن معامله را به نرخ روز پس بدهید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله می تواند این شرط خلاف مقتضای ذات عقد است، البته باید قرارداد مشاهده گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان شکایت وجود دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانید شکايت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ثمن معامله و خسارات را مسترد نمایید بهتر است توافقی ، مشکل خود را حل نمایید