مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه‌ای زمین

سلام و خسته نباشید
بنده حدود 7 سال پیش یک قطعه زمین قولنامه ای که از طرف برادرانم به صورت شفاهی تقسیم شده و به من تحویل داده شده است را یک متر دیوار گذاشته و محصور کرده و آن را با قولنامه فروخته‌ ام
بعد از هفت سال که خریدار من قصد تغییر کاربری زمین را داشته برادرانم از تصرف زمین و تغییر کاربری آن جلوگیری کردند و به خریدار گفتند که زمین تو جای دیگری است
لذا اینجانب که فروشنده هستم و زمین را فروخته‌م از نظر قانون محکومیتی دارم یا خیر؟
لازم به ذکر است زمین فوق 38000 متر و زمین واگذار شده 180 متر است
باتشکر از اساتید محترم حقوقدان

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ در صورتی که سهم زمین شما مشاع بوده نمی توانستید به صورت مفروز بفروشید .در غیر این صورت یعنی اگر سهم مشخص و مفروز بوده خیر محکومیتی ندارید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خدمت شما مسائل ملکی همانگونه که مستحضر هستید به گونه ای نیست که صرف سوال و جواب کوتاه شما را به جوای قطعی برساند باید اسناد و مدارک شما به درستی و کامل رویت شود چرا که اشتباه در مسائل ملکی عواقب جبران ناپذیری در پی خواهد داشت