مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شکایت

سلام خدمت همه وکیل های محترم

من برای اینکه بتونم انباری خونه را پس بگیرم شکایت کردم و متحمل خرج شدم

موقع شکایت به من گفتن که می تونم پولی را که برای شکایت خرج کردم بعد از محکوم شدن طرف بگیرم

طرفم محکوم شد ولی پول نمیده شکایت هم کردم

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید در دادخواست خود اشاره می کردید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی و ضرر و زیان ناشی از جرم ثبت نمایید‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هزینه دادرسی را در دادخواست مطالبه می کردید در این صورت محکوم علیه مکلف به پرداخت بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید دعوی مطالبه هزینه های دادرسی را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر هزینه ها ی خود را ضمن دادخواست مطالبه ننمودید نسبت به ان دادخواست دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام می توانید دعوی مطالبه هزینه های دادرسی را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرضمن دادخواست خود مطالبه نکردید در دادخواست دیگری درخواست کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم و خسارات دادرسی را ثبت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی و ضرر و زیان ناشی از جرم ثبت نمایید‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید جداگانه دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و خسارات و حق الوکاله وکیل را مطرح نمایید