مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل آپارتمان

سلام یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم و تمام تعهدات مالی را به موقع پرداخت نمودم و الان یک سال از تحویل ملک گذشته ولی هنوز تحویل نداده چون با سازنده به مشکل خورده ام تهدید به ندادن کلید میکند و ملک تا یک ماه دیگر آماده است حال باید دادخواست تنظیم کنم یا اینکه منتظر تحویل بمانم اگر ندادند اقدام کنم باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تصمیم نهایی در این خصوص با خود شما است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و الزام به تسلیم مبیع را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید