مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام همسرم مدت یک سال هست که بدون دلیل زندگی مشترک را ترک کرد من توی این مدت تلاش کردم که برگردد ولی مخالفت کرد تا اینکه متوجه شدم با شخصی در رابطه هست و دخترم هم تایید کرد که مادرش با یکی دیگه دوست شده و شاهد هم دارم که خانمم را اون شخص چندین بار دیده اند حتی خودم آنها را باهم توی ماشین دیدم ولی موفق شدن فرار کنن متاسفانه خانواده اش از این موضوع اطلاع دارن و با زوجه همکاری میکنن چطور میتونم ازش بجرم خیانت شکایت کنم و میشه درخواست آزمایش پزشکی قانونی کرد یا پرینت تلفن رو درخواست کرد حتی به دوستانش گفته توسط اون شخص صیغه شده

پاسخ ها :

محمد طاهری

محمد طاهری :

بله مي توانيد حسب مورد وكيل بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر شکایت کنید دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع میده و دستور پرینت پیامک و مکالماتشون رو میده.
بهتر است مدارک بیشتر جمع آوری کنید و سپس شکایت کنید