مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بدهکار

سلام وقت بخیر
بنده از شخصی چک دارم به مبلغ 150میلیون تومن‌ برگ خورده‌ سه روز قبل از اجرا گذاشتن چک در اداره ثبت
طرف رفته ماشین و اموال رو انتقال داده به بنام خانمش‌ و سند زده ‌آیا من از طریق دادستانی‌ میتونم‌ فرار‌‌ از‌ دین‌ طرف‌ رو‌ پیگیری‌ کنم‌ و حکم‌ جلب بگیرم‌؟
یا باید دادگاه حکم کنه؟
در ضمن‌ هنوز دادخواست‌ ندادم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای تحقق جرم فرار از دین می بایست نقل و انتقال از طرف ایشان بعد از صدور حکم علیه شان صورت گرفته باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فرار از دین نیست