مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت پول قرض

با سلام دوباره من 4سال پیش مقدار 10میلیون تومان پول به یه بنده خدایی دادم یک ساله و بهم بابتش چک داد واسه سال بعدش که پولم و پس بده اما نداد و معلوم شد که پول کسای دیگری و هم برده برگشت زدم شکایت کردم بعد از 2سال حکم توقیف اموال گرفتم اما با کلانتری محل هماهنگ هستند و دستم به چیزی نرسید حکم جلب بهم دادن ولی پیداش هم نمیشه به نظرتون میتونم پولم و پس بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید درخواست جلب سیار و حکم ورود به منزل را به دادگاه مطرح نمایید

المیرا آسوبار

سرکار خانم المیرا آسوبار:

با سلام
با توجه به متواری بودن خوانده دعوا و نداشتن اموال ، بهتر است در جهت ممنوع الخروج کردن اقدام بفرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با استعلام مشخص شده مالی ندارد جلب سیار بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
با این وصف تقاضای ممنوع الخدمات شدن ایشان از ثبت احوال را بنمایید

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود
حکم جلب سیار بگیرید
و در نهایت ممنوع الخدمات کنید