مشاوره حقوقی رایگان - ًانتقال کارمند

سلام وقت بخیر
بنده کارمند بانک کشاورزی هستم در مازندران. محل سکونتم ساری هست.
مدت 6سال در منطقه ی ییلاقی و بد آب هوا خدمت کردم که حدود 70کیلومتر از محل سکونتم دور بود. الان هم بانک برای من حکم زده یه شعبه با فاصله 40 کیلومتر از شهر ساری (محل سکونتم).میخواستم بدونم با توجه به اینکه من کارمند رسمی بانک هستم و هیچگونه تخلفی ندارم بانک حق داره شهرستان محل خدمتم رو تغییر بده؟؟
ممنونم از پاسخگویی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید به قرارداد مربوطه که دارید مراجعه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درصورتی که در قراردادی که با بانک داشتین چنین تعهدی رو امضا کرده باشید امکان‌پذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی براساس مفاد قرارداد عمل شود