مشاوره حقوقی رایگان - وراث

عمه ی ناتنی بنده چند ماه پیش فوت شدن سه دانگ خانه داشتن که یک دونگ را به نام من کرده اند ایشان فرزندی ندارند دو دونگ خانه را هم به نام خواهر زاده تنی خود کرده اند البته فقط در وصیت نامه ولی وراث برادر زاده ها و خواهر زاده های تنی وصیت نامه را قبول ندارند و میگویند باید خانه بین همه ی وراث تقسیم شوند پدر بنده فوت شدن و با عمه ی بنده از طرف مادر خواهر برادر بودن آیا وصیت نامه در قانون به نفع من است یا وصیت نامه اعتباری ندارد اگه وصیت نامه در قانون اعتبار نداشته باشد من نیز از ارث سهم میبرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت نامه دارای اعتبار است ولی وصیت در مورد اموال فقط تا یک سوم اموال موردقبول استj

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وصیتنامه تا یک سوم مال متوفی نافذاست بیش از آن را ورثه باید اجازه دهند و رضایت داشته باشند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وصیت تا ثلث نافذ است ومازاد بر ان با تنفیذ وراث معتبر خواهد بود