مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

با سلام
در تلگرام به عنوان استخدام در شرکت اینترنتی و هزینه ثبت نام از من پول گرفتن بعدش بلاک کردن و تاریخچه رو پاک کردن الان دوتا سوال دارم
یک:تنها مدرکی که دارم رسید واریز پوله آیا شکایتم به جایی خواهد رسید؟
دو: موقع اصطلاحا استخدام از من شهر و شماره تلفن و شماره کارت رو گرفتن می‌خواستند وانمود کنن که کلاهبردار نیستن و شرکت رسمی هست آیا امکانش هست ازین طریق برام ایجاد مشکل بشه؟
خواهش میکنم جواب بدین در اسرع وقت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت نمایید
در مورد مشخصات شما ، ممکن است سو استفاده نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله شماازطریق پلیس فتا پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت کلاهبرداری از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام از طریق رسید پرداختی خود شکایت کنید موضوع در پلیس فتا مورد تحقییات قرار میگیرد