مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کردن متن استوری ها و باآشنایی بطوردقیق تفهیم اتهام‌ نشدن در بازپرسی

باسلام واحترام وخسته نباشید بنده دراستوری واتساپ یسری حرفهای حقیقت و طعنه آمیز به بعضیا بدون هیچگونه اسمی دراستوری انتشار دادم متاسفانه شخصی که بامن خصومت شخصی داشت و گویا در دادگاه و دادگستری هم آشنا داشت به گفته خودش... محتویات استوری من را تغییرداده!!! و از من شکایت کرده دربازپرسی شخص بازپرس من رامعرفی کردندبه همکار زیردستشون وایشان هم صحبت خیلی جزئی در مورد استوری ها کردن منم متاسفانه به دلیل شرایط مالی نامناسب وکیل نگرفتم وبدون اطلاع از محتویات استوری وتوطئه ای که برام پیاده سازی کردند و بخیال من همون استوری های خودم را که مطمئن بودم حرف زشتی نگفتم با اطمینان کامل امضا و انگشت زدم درآخر برام جریمه حکم دادن که ناچارا پرداختش کردم لحظه ای که رفتم جریمه راپرداخت کنم‌جویای سوال شدم که مگه من چی نوشتم که برام‌جریمه بریدن وقتی مامور و کارمند دادسرا نشونم دادند برق از کلم پریدومتوجه شدم که چه کلاه گشادی سرم رفته الان میخوام نامه‌کتبی به دادگاه تجدیدنظر اهواز بدم چراکه دردادگاه اول تبرئه شدم بنظر شما آیا اعتراض من به دست رئیس دادگاه اهواز میرسد؟ یا اینکه ممکنه تاثیری داشته باشه و مجدد اپرونده را باز کنند و بررسی کنند یا خیر؟ لطفا من را راهنمایی کنید چرا که هرچی سنگه زیر پای لنگه خد العنت کنه کسی را که باتوطئه و دسیسه سعی دارندزندگی یک نفر را به تباهی بکشونند خیلی ناراحتم لطفا جوابم را بدید (سوالم را انتشار بدید پیشاپیش از لطف و محبت و راهنمایی شماکمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

محتویات پرونده شما چون دقیق نیست نمی توان جواب مطلقی داد ولی اگر حکم قطعی شده باشه و شما مدارک جدید داشته باشین میتونین اعاده دادرسی کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مواعد قانونی جهت اعتراض را از دست نداده باشید و منقضی نشده باشد می‌توانید تجدیدنظر خواهی کنید در صورتی که حکم قطعی شده باشد صرفاً می توانید از طریق اعاده دادرسی اقدام نمایید