مشاوره حقوقی رایگان - وصول چکی که از سال 86 وصول نشده

درآخر مرداد سال 1386 یک قرارداد فروش مجوز داروخانه با دو نفر (یک دکتر داروساز و یک نفر دیگر) منعقد کردیم به مبلغ 52 میلیون و پانصد هزار تومان یک فقره چک 18 میلیون تومان به دکتر داروساز خودمان و یک چک 7 میلیون تومانی گرفتیم الباقی به مبلغ 27 میلیون و 500 هزار تومان یک چک به امانت نزد ما بود (که شماره و تاریخ در قرارداد تکمیلی مکتوب میباشد) بعد از گذشت یک ماه و پرداخت بدهی ها توسط خریدار طلب ما 11 میلیون تومان بود که چک 27/5 عودت داده شد و یک چک به مبلغ 2 میلیون (16 مهر 86 که همون موقع وصول شد) و یک چک به مبلغ 7 میلیون به تاریخ 16 آبان تحویل ما داده شده که همه شماره چک ها با تاریخ در قرارداد تکمیلی مکتوب می باشد و مبلغ 2 میلیون نقد باقی قرار شد بعد از محاسبه تاخیر و تادیه شرکتهای دارویی و دارایی و ... که بعد از مشخص شدن تمامی مبالغ محاسبه شود.
متاسفانه چون همسرم درگیر یکسری بدهی و امورات ورثه ای بود چک 7 میلیونی به تاریخ 16 آبان 86 تا به الان وصول نشده میخواستم بدونم وضعیت این چک چطور میشه ما بعد از فروش داروخانه تا سال 90 درگیر پرداخت بدهی هایی که خارج از شرکت های دارویی بودیم و تو اون درگیری ها و ناراحتی ها فقط فکر پرداخت پول به طلبکاران بودیم و متاسفانه این چک رو از یاد بردیم و صاحب چک هم از خدا خواسته هیچ پیگیری نکرد حالا وضعیت وصول چک به چه صورت خواهد بود. سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی است از مرجع قضایی وجه آن را مطالبه نمایید.
در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر مدارک شما باید بررسی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید فقط اصل چک را مطالبه نمایید
و خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق نخواهد گرفت
زیرا خود شما اقدام برای وصول چک
نکرده اید و ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید وجه چک را مطالبه نمایید خسارت تاخیر را نیز مطالبه نمایید ممکن است رای بگیرید ممکن است به جهت قاعده اقدام تاخیر تادیه محاسبه نگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید برای مطالبه اقدام کنید اما برای راهنمایی بیشتر نیاز به بررسی جزئیات است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

جهت اظهار نظر دقیق بایستی مدارک شما بررسی گردد شما میتوانید جهت ارسال مدارک و مشاوره از طریق داد راه تماس بگیرید،