مشاوره حقوقی رایگان - تغییر خواندن فامیلی

سلام ، فامیلی من تقوی هست ، من نمیخوام عوضش کنم ولی میخواستم بدونم میشه اونو به شکل تقوا بخونم ؟ و از حالا به بعد فامیلیمو همه جا به صورت تقویٰ (تقوا) ثبت کنم ؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام سوال جالبی است!! دوست عزیز، حرف «ی» در تقوی ، «ی» عادی است و نه الف مقصوره یه عبارت دیگر فامیلی حضرتعالی ، اسم مقصور نیست که بتوانید آن را بصورت تقوا قرائت کنید . اسم مقصور ، کلماتی است که حرف «ی» در آنها بصورت الف خوانده می شود مثل کبری . ضمنا علاوه بر توضیحات فوق ، ممکن است این اقدامتان در شرایطی خدای نکرده شایبه ی مانور متقلبانه و در نهایت کلاهبرداری را به ذهن متبادر کند لذا توصیه می کنم که حتما احتیاط فرمایید .

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خیر نمیتوانید تغییر دهید مگر با تغییر اصل شناسنامه