مشاوره حقوقی رایگان - سلام برادر اینجانب بدلیل سهل انگاری درگم کردن سیم کارت یا واگذاری سیم کارت بدون اینکه سیم کارت را بسوزاند

سلام برادر اینجانب بدلیل سهل انگاری در گم کردن سیم کارت یا واگذاری سیم کارت بدون اینکه سیم کارت را بسوزاند یا به نام شخص واگذار کننده بنماید بدلیل اشنا نبودن به قوانین و سطح سواد پایین ازسیم کارت ایشان کلاهبرداری های زیاد شده و به محض اطلاع دراولین ابلاغیه دادگاه سیم کارت را سوخته است وسه سال است که با واخواهی های فراوان درشهرستانهای کشور هنوز نتوانسته است که بیگناهیش را ثابت کند زیرا متاسفانه هیچکدام از قضات دستوری مبنی براینکه سیم کارت درکدام گوشی و از کدام نقاط دنیا این کلاهبرداری صورت گرفته و یا پول ها به کذام حساب رفته از پلیس فتا درخواست نکرده است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قوانین مخابرات سیم کارت به نام هر شخصی باشد هرگونه سوء استفاده از آن مسئولیت حقوقی و کیفری برعهده صاحب سیم کارت می باشد و شما بایستی با ارائه ادله اثباتی و محکمه پسند نسبت به رفع اتهام از خود اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سیم کارت به نام هر شخصی باشد هرگونه سوء استفاده از آن مسئولیت حقوقی و کیفری برعهده صاحب سیم کارت می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مالک سیم کارت مسیولیت کلیه سو استفاده ها را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ظاهرا شما مسئولیت خواهید داشت
و باید ادعای خود را اثبات
نمایید و