مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادگاه

سلام داماد ما با سیمکارت من کلاهبرداری کرده 1میلیون تومن من در دادسرا حضور پیدا نکردم الان پرونده در دادگاه ثبت شده شعبه 2سوال من این هست

برای من ابلاغیه میاد که حضور پیدا کنم دادگاه و از خودم دفاع کنم ؟

سوال دوم در داداسرا چون حضور پیدا نکردم کیفرخواست صادر شده یعنی من کلاهبردار عنوان کردن خواستم بدونم مجازات کلاهبرداری اینترنتی 1میلیونی چی هست جریمه یا اگر زندان دارد چقدر حبس دارد من سابقه ندارم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است رضایت شاکی را جلب نمایید. حبس و جزای نقدی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حبس وجزای نقدی. مقدار آن بسته به نظر قاضی است