مشاوره حقوقی رایگان - حقه شفعه

زمینی در شهرستان با برادرم به ارث رسیده و ده سال است که حصر وراثت گذشته و سهم هر کدام نصف است بنده سال گذشته سهم ارث خودم ارث خودم را با نوشتن مبایعه نامه به شخصی که زمین ما در باغ اک بکد واگذار کردم اول از نظر قانون اشکال دارد و دوم برادرم دادخواست حق شفعه داده الان بعد از گذشت ده ما با زهم حقه شفعه او قبول است تازه ور خواست داده رای قاضی چیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق شوهر به محض اطلاع باید فوراً اعلام گردد در غیر این صورت حق شفعه قابل پذیرش نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حق شوهر به محض اطلاع باید فوری اعلام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از معامله شما اطلاع نداشته می تواند دادخواست بدهد