مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشد. من دادخواست مهریه دادم و نیروی انتظامی راهور یکی از کامیون های همسرم را توقیف کرد. اما حالا همسرم برای فرار از دین و با استشهادیه محلی به دروغ می گوید کامیون مال برادر هایش است آیا می تواند بدون پرداخت مهریه کامیون را آزاد کند.
ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرها باید با اعتراض ثالث موضوع را اثبات نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برادر ایشان باید به عنوان معترض ثالث نسبت به کامیون توقیف شده از ناحیه شما اعتراض نماید تا دادگاه را رسیدگی و در صورت اثبات رفع توقیف خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برادران باید تحت عنوان اعتراض ثالث موضوع را اثبات کنند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برادرها باید اعتراض ثالث نمایید و مالکیت خویش را ثابت کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برادران باید تحت عنوان اعتراض ثالث موضوع را اثبات کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلاک به نام همسرتان و کامیون‌ها به نام همسرتان است می‌توان آن را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا خیر کامیون رفع توقیف نخواهد شد مگر ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگربا ارائه مدارک اعتراض ثالث نمایند و پذیرفته شود رفع توقیف می گردد در غیر اینصورت خیر