مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مبل فروشی

سلام من حدود دو هفته میشه یه مبل گرفتم الان چوب مبلا همش ترک خورده ما به مبل فروش گفتیم ک پس بگیر پولمونو بده قبول نکرد گفت تعمیر کنم خب تعمیر کنه دوباره از جای دیگ ترک میخوره چوبش مشکل داره ما الان بریم اصناف مبل فروشا شکایت کنیم میتونیم پولمونو پس بگیریم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد هم به انحادیه و هم دادخواست فسخ معامله به دادگاه یا شورا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری شکایت خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید
تامین دلیل نمایید