مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

با سلام و احترام
1-دادخواست تجدید نظرخواهی از احکام شورای حل اختلاف در دادگاه کیفری رسیدگی می‌شود یا دادگاه تجدید نظر

متن ابلاغیه :دادگاه با توجه به اینکه ذکر تعداد اوراق الزامی است لذا پرونده اعاده تا پس از اصلاح به دادگاه ارسال گردد
2-ابلاغیه مذکور در تاریخ 400/05/11در سامانه قرار گرفت اکنون بیش از دو ماه گذشته ازطریق سامانه پیگیر شدم نوشته پرونده مختومه شده است راهنمایی بفرمایید با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مرجع رسیدگی به اعتراض به آرا شورا ، دادگاه حقوقی عمومی یا دادگاه کیفری 2 است
حضورا به شعبه شورا
مراجعه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-باتوجه به مختومه شدن پرونده می‌توان به سامانه عدلیران مراجعه و از این طریق از روند پرونده خود مطلع شود-درصورت مشاوره و راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مرجع تحدیدنطر حواهی از ارای کیفری شورا دادگاه کیفری 2 می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مرجع تحدیدنطر حواهی از ارای کیفری شورا دادگاه کیفری 2 می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مرجع تحدیدنطر حواهی از ارای کیفری شورا دادگاه کیفری 2 می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

مرجع تجدیدنظرخواهی از آرای کیفری شورا دادگاه کیفری دو می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده های شورا جهت رسیدگی به تجدیدنظر به دادگاه حقوقی ارجاع میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مرجع تجدید نظر ارا کیفری شورا دادگاه کیفری 2 می باشد