مشاوره حقوقی رایگان - حکم عدم تمکین

سلام من زوجه هستم همسرم حکم عدم تمکینمو گرفته و گذاشته اجرا اگه من توی اجرا احکام عنوان کنم ک منزل مستقل نداره و در صورت تهیه منزل مستقل و تهیه اثاث و لوازم زندگی و پرداخت مهریه کامل تمکین میکنم
به این طریق میتونم مانع از ازدواج مجددش بشم و بش فشار بیارم ک بتونم با دریافت بخشی از مهریه ام ازش جدا شم یا باید مهریمو ببخشم ک طلاقمو بگیرم.؟
همسرم قصد طلاق دادن منو نداره و میگه اگه برنگردی ب زندگی هیچ وقت طلاقت نمیدم ، مهریه ام تو دادگاه عنوان میکنم ک ندارم بدم .
ممنونم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-خیر-درصورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام از شرایط تمکین شما فراهم نمودن منزل مستقل توسط زوج و همچنین فراهم نمودن اسباب و اثاثیه و وسایل رفاه و آسایش شمامیباشد که متناسب با شأن شما باید باشد، در صورتی که باکره نمی باشید نمی‌توانید از حق حبس خود استفاده نمایید و بگین که تا مهریمو ندید تمکین نمی نمایم ،این حق فقط متعلق به زمان عقد و قبل از نزدیکی می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام متاسفانه سیستم جواب سوالی که مامینویسیم رواشتباه ثبت مینمایدوجای کلمات عوض میشود،جهت راهنمایی بهترازطریق دادراه تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام متاسفانه سیستم کلمات را اشتباه ثبت می نمایدجهت راهنمایی بیشتر و بهتر می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما باید این موارد در دادکاه مطرح میکردی حال که حکم تمکین شما صادر شده باید به منزل برگردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
برای مطالبه مهریه باید درخواست اجرای مهریه را به اداره ثبت مطرح نمایید و