مشاوره حقوقی رایگان - عمل نکردن به قرارداد سرمایه گذاری در بورس

100 میلیون تومان را به فردی سپرده ام که در بورس کار کند و سود یا زیان آن را در طی یکسال به صورت نصف نصف تقسیم کند و قرارداد کتبی با امضای طرفین موجود است.
حال پس از یکسال مشخص گردیده این شخص اصلا پول را وارد بورس نکرده است.
سوال بنده این هست : حال با این شرایط که ایشان به قرارداد عمل نکرده اند مبنای محاسبه سود و زیان بنده از نظر قانون چیست؟ شاخص بورس ؟ یا معاملاتی که این فرد در فعالیتی غیر از بورس داشته؟ یا شاخص تورم بانک مرکزی؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه قراردادی و خسارت تاخیر تادیه ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی را مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه دهید با خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز طبق شاخص بانک مرکزی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز طبق شاخص بانک مرکزی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست مطلبه اصل پول وخسارات وارده را بنمایبد