مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاکی

سلام مالک خانه من شکایت مطالبه خسارت بابت اتمام قرارداد کرده بود اما دادگاه با توجه به اظهارنامه من و پرداخت اجاره به نفع من رای داد اما باز بعد از 2ماه همان شکایت را کرده است که من لایحه اعتبار امر مختومه را میخواهم بدهم سوالم این هست ایا بابت شکایت دوباره ایشان و اذیت و آزار که از کار روزانه میمانم میتوانم از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را مطرح نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام لایحه خود را تقدیم نمایید تا دعوی ایشان رد شود در صورتی که بتوانید در همان جلسه اول واهی بودن دعوی ایشان را اثبات کنید قرار تامین صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با درود می توانید درخواست مطالبه دادرسی و وکیل را دهید