مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید اجباری و بازگشت به کار

سلام،همسر بنده 8 سال به عنوان نیروی رسمی در سپاه مشغول به کار بوده که به دلیل آزمایش مثبت حکم اخراج از کمیسیون استانی گرفتن.بعد از اعتراض در تهران بدون گرفتن آز بازخرید اجباری شدند.سوالی که دارم الان بعد از گذشت دوسال میشود از طریق دیوان پیگیر شد و امکان بازگشت به کار وجود داره؟ اگر خیر آیا با وجود بازخرید اجباری حق و حقوقی شامل حالمون میشه؟ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید و درخواست بازگشت به کار را نمایید
و بیمه و سنوات به شما تعلق میگیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به دیوان عدالت شکایت کنید و درخواست برگشت به کار دهید و بیمه و سنوات به شما تعلق میگیرد