مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت دانشجو معلم و انصراف از فرهنگیان

سلام خسته نباشید لطفا یه جواب کامل به من بدید ، من تازه در رشته آموزش زبان فرهنگیان قبول شدم آیا میتوانم بعد از 8 سال و گرفتن معافیت سربازی ، مهاجرت کنم؟ و همچنین آیا میتوانم بعد از 4 سال که مدرک گرفتم یک رشته ای دیگر خارج از فرهنگیان بخوانم و با آن ج
مهاجرت کنم ؟ من قصدم این است که بعد از 4 سال همانگونه که دوره تعهد که همان تدریس به مدت 4 سال است در حین تدریس در رسته ای دیگر خارج از فرهنگیان درس بخوانم ، آیا با آن رشته می‌توان مهاجرت کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، بلی ، سوال آخر مهاجرت با رشته تحصیل ربطی ندارد مگر بخواهید بورس شوید که آن شرایط خاص خود را دارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بلی بلی بلی ولی شرایط مهاجرت چندان راحت نیست اگر چنین فکری دارین دوسال قبل اقدامات رو انجام بدین