مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

سلام من یه دختر تنها ، خانوادم شهرستان و مدیر ساختمانم . مالک طبقه بالا یه خانمه که جای دیگه زندگی میکنه هیچوقت برای حل مشکلات ساختمانش مراجعه نکرد و بنده در پیامک هزاران بار از ایشان خواهش و التماس کردم بیاد حل کنه و اصلا محل نکرد. مثلا یه نمونه اش فقط شخصی را میفرستاد لوله فاضلابو بارها چسب و پنبه میزد که غیر شرعی و غیر استاندارده و بارها از سقف ما اب چکه کرده . ساکن واحدش هم برادرشه که ساکنین ازش میترسند و حاضر به رویارویی نیستند و اصلا نظم ساختمانو رعایت نمیکنه که منو ازار بده سیگار ریختن و درب کوبیدن و شیر اب باز گذاشتن و غیره . کولرش داغون و صدای ناهنجار کولر برای ازار روانی بنده در شب و غیره ..بعد از یک درگیری با برادرش و تهدیدش ، بنده یه روز از روی عصبانیت به مالک که خواهرشه ، گفتم برادرت رفتارش شبیه شیشه کش هست و حق نداره منو تهدید به تجاوز گروهی به وسیله رفقاش و اسیدپاشی کنه و ساکت نخواهم نشست . متاسفانه شاهدی برای این سه مورد که در پیامک گفتم ندارم . ولی فحاشی های دیگشو ساکنین شاهدند ولی میترسن شهادت بدن. و همشونم به قول خودشون شرمنده من و زحماتم تو ساختمونند . الان ایشون، یعنی برادره که بالا میشینه ، از من شکایت کرده برای افترا و توهین و کلی چیز دیگه . ایا منم شکایت کنم یا برم دفاع فقط و ایا من محکوم میشم ؟ البته پلیس 110 اوردم یه شب تو گزارشش نوشته درگیری و ازار رسونده و اب باز گذاشته و صدا کولر ولی تهدید را ننوشته. خودشو مظلوم نشون داد جلو پلیس . اسکرین شات پیامک دو تا واحد دیگه را دارم که یکیشون یه دختره و دیگری یه اقا که میگن از این میترسند . ممنونم لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
استشهادیه تهیه نمایید و یادرخواست تحقیقات محلی نمایید وبه استناد صورتجلسه 110 و پیامکها شکایت و دفاع نمایید