مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام ، دختر ده ساله ای دارم که بعد از جدایی از همسر قبلیم با من زندگی می کند ، در صورتی که ازدواج کنم و دخترم همچنان بخواهد که با من زندگی کند ولی پدرش درخواست حضانت بدهد آیا دادگاه درخواست پدرش را قبول می کند یا اختیار با دخترم است؟

پاسخ ها :

شهربانو محمدی

شهربانو محمدی :

سلام باتوجه اینکه سن دخترشما از سن حضانت یا همون بلوغ چه 9سال است بالاتر است خودمختار است با پدر زندگی کند یا مادر

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، دختر بعد از رسیدن به 9 سال تمام قمری بالغ محسوب می‌شوند و به فرزند شما در این سن کودک اطلاق نمی‌شود؛ بنابراین تکلیف حضانت اصولاً ساقط و مدت آن پایان می‌پذیرد و تصمیم با فرزند است که بخواهد با پدر یا مادر زندگی کند. ازدواج شما مشکلی در این رابطه ایجاد نمیکند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به سن دختر شما ایشان از تحت حضانت خارج می باشند و می توانند با هرکدام از والدین که بخواهند زندگی نمایند