مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تهدید

شخصی که همسایه بالایی ما هست من را تهدید به تجاوز به ده نفر و اسید پاشی کرده بود. از ترس به خواهرش که صاحبخونه هست پیامک دادم . به این شکل اگر برادرت یک بار دیگه من را به تجاوز و اسید تهدید کنه از طریق قانونی اقدام میکنم . ولی شاهد نداشتم موقعی که اینا رو گفت .. الان شکایت تهدید کرده و افترا ... ایا خلاف کردم ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اقدام به شكايت كيفري عليه ايشان نماييد حتما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد پیامک دفاع نمایید و شکایت به طرفیت ایشان مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اظهارات شما نه تهدید است نه افترا لذا شکایت انها راه بجایی نخواهد برد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید به استناد پیامک های ارسالی از ایشان شکایت نمایید و احتمال محکومیت وی نیز بالا است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دفاع قانونی و تخصصی داشته باشید تبرئه می شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نه کار خوبی بوده و به عنوان مدرک در شکایت تهدید خود ارایه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما حتما شکایت تهدید به تجاوز و اسیدپاشی را مطرح نمایید ولی باید دو شاهد
به دادگاه معرفی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام حتما پیگیر شکایت خود باشید شکایت آنها به نتیجه ای نخواهد رسید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
شما در پیامک ارسالی فاقد سو نیت هستید وجرمی مرتکب نشده ایو ولیکن میتوانید از طرف مقابل با سایر مدارک از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید شکایت آنها قانونی نیست

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،جای نگرانی نیست.
شما هم در مقابل شکایت نمایید‌