مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون مدارک و گواهینامه

سلام خسته نباشید من چند روز پیش موتور سیکلتم رو نیرو انتظامی به خاطر نداشتن گواهینامه مخصوص موتور و مدارک برد پارکینگ بعد گواهینامه ماشینمو گرفت و کد ملی و ....مشخصات تو یه برگه ثبت کرد و ازم امضا گرفت میخواستم بدونم برام پرونده ای تشکیل میشه و سابقه کیفری برام ثبت میشه ممنون میشم

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به جزای نقدی محکوم میشوید
سوءپیشینه کیفری نخواهد بود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجازات آن جزای نقدیست.
سوء‌ پیشینه ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات آن جزای نقدیست و سابقه موثر کیفری نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر فقط ممکن است به علت رانندگی بدون گواهینامه ، جریمه بشوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوید سابقه موثر کیفری نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سابقه موثر کیفری محسوب نمی گردد
به پرداخت جزای نقدی محکوم می شوید