مشاوره حقوقی رایگان - شعبه دادگاه

من در شعبه 1 دادسرای فرهنگ و رسانه پرونده دارم و الان به شعبه 1 دادگاه کارکنان دولت ارجاع دادند، حالا دوباره در همون شعبه 1 دادسرا پرونده جدید دارم ، آیا این پرونده جدید هم دوباره به شعبه 1 دادگاه کارکنان دولت ارجاع خواهد شد؟؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. باید موضوع وعنوان جرم یا تخلف شود تا امکان اظهارنظروجود داشته باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موضوعات به هم مرتبط باشه بله

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام درصورت ارتباط بین موضوعات مختلف ، بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به اتهامات متعدد متهم توامان ودر یک شعبه رسیدگی خواهد شد لذا پروندها باید توامان رسیدکی بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوعات پرونده را مطرح کنید بهتر میتوان نظر داد. در صورت مرتبط بودن ممکن است به انجا ارجاع گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بسی به موضوع پرونده و سایر شرایط دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ممکن است جرم دوم در صلاحیت دادگاه کارکنان دولت نباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مرتبط نباشند خیر