مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه جعلی

سلام وقت بخیر
مادر من با داییم سال72زمینی گرفتن تا بسازن ولی چون پدرم تازه شهید شده بود و مادرم مادرش هم از دست داده و همین داییم هم نبود خارج از کشور بود وکالت بلاعزل خرید ملک رو به پدرش واگذار کرد و‌ در اون سند وکالت نام پدربزرگم و داییم بود بعد از ساخت ساز پدر بزرگم و داییم کلا وکالت بلاعزل رو کامل به مادرم برگردوندن حالا بعد از چند سال من سند مالکیت رو گرفتم به نام خودم مادر و پدربزرگم هم فوت کردن حالا طبقه سوم که دست کسی اجاره بود ادعای مالکیت کرده و یک مبایعه نامه رو ارائه کرده که در اون سال دایی بنده ایران نبوده و مهر امضا بنگاهی نداره شاهدی نداره دست خطش یه جا فرق داره یه جا اضافه کرده زیرش نه نوشته کی پول داده چه جوری داده به چه دلیل داده امضای پدربزرگم خیلی ساده بود چون بیسواد بود ولی مهر یا اثر انگشت میزد که هیچ کدوم نیست تو مبایعه نامه داییم هم میگه که امضا اون نیست اثرانگشت داییم هم نیست و توی نوشتن پلاک ثبتی هم اشتباهی کرده سال 75پلاک ما 56 بودش سال 80اداره ثبت صورت مجلس تفکیکی دادن اونجا شدش 18 اون وقت اون تو مبایعه نامه پلاک ثبتی رو 18نوشته که ماله صورت مجلس سال 80هست نوشته و حالا بعد 25سال ادعای تنظیم سند داره و ما هم بر علیهش شکایت کردیم می خواستم ببینم کارشناسی مشخص میکنه و استعلام از اداره مهاجرت ثابت میکنه این رو ؟؟!!
ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوعدشما را اینجا نمیتوان پاسخ داد چون بسیار گسترده است مشاوره تلفنی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع را به کارشناسی ارجاع میدم و با این توضیحات به نظر نتیجه ای نمی گیرند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع سوال شما بایستی بررسی و اظهارنظر دقیق کرد