مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سه ماه پیش متوجه خیانت خانومم شدم و همون موقع رفت یه خونه اجاره کرد و تنها زندگی میکنه. برای اثبات به دادگاه درخصوص رابطه نامشروع آیا میتوان درخواست پزشکی قانونی کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت رابطه نامشروع می توانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را بخواهید

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
وقتی جنابعالی با زوجه رابطه زناشویی داشتید چگونه میتوان ثابت نمود که بجای شما ، شخص دیگری در ارتباط با ایشان بوده است
بهتر است برای اثبات رابطه نامشروع همسر ،از دلایل دیگری استفاده نمایید
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با توجه به اینکه شما باهم رابطه زناشویی داشته این اثبات این امر مشکل می باشدبه دلایل دیگراستنادنمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
اثبات آن با توجه به شرح موضوع سخت می باشد مگر با دلایل دیگر بتوانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله برای اثبات جرم رابطه نامشروع باید دلائل و مدارک داشته باشید و میتوانید
درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پزشکی قانونی در این خصوص کمکی نمی تواند به شما بدهد...