مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

با سلام، آیا برای زندگی مشترکی که 20 سال از آن میگذرد و مرد خانواده تلاش چندانی برای کسب درآمد نمیکند و فقط به نیازهای مادی خودش توجه میکند، اجرا گذاشتن مهریه راهکار مناسبی برای ترساندن شوهر میباشد یا اینکه راه دیگری پیشنهاد میشود؟ ترساندن از این جهت که به خودش بیاید و خواسته زن و بچه اش را هم جدی بگیرد، لازم به ذکر است است که زن از طریق کسب و کار مجازی، درآمد ناچیزی دارد ولی مرد عملا توجهی به نیازهای همسر و دختر خود ندارد و تامین همه نیازهای مادی آنها به عهده مادر است ولی مرد برای خود مثلا برند میخرد و مدام مرخصی میگیرد و در خانه میماند و تقریبا روزمزد است و اگر کار نکند، پولی هم نخواهد داشت.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق مطالبه مهریه فشار بیاری و همچنین می تواند دادخواست مطالبه نفقه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مطالبه مهریه از جمله حقوق زوجه است و وسیله ترس نیست مگر اضطرار درونی فرد که قابل پیشبینی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه دین زوج است به زوجه و زن می تواند هر زمان خواست آنرا مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه مهریه و نفقه را مطرح نمایید ولی بهتر است که

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطالبه مهریه از جمله حقوق زوجه است و وسیله ترس نیست مگر اضطرار درونی فرد که قابل پیشبینی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید نفقه و مهریه خود را مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میفرمایید زوج کار مناسبی ندارد وروزمزد است لذا گذاشتن مهریه چه فایده ایی میتواند برای شما داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما پاسخ یقینی ندارد فقط احتمال دارد ترس ایجاد کند یا نکند