مشاوره حقوقی رایگان - تعلق نگرفتن بیمه به سرایدار

پدر و مادر بنده به مدت 20 سال در یک ساختمان ویلایی مشغول به کار بوده اند بدون قرارداد و از بابت ان حقوق اندکی دریافت کرده اند و در همانجا هم ساکن بودند حال صاحب ملک قصد اخراج دارد و با خانواده توافق کردند در سال 98 که مبلغی را بابت عیدی و پاداش و سنوات به انها پرداخت کند و بابت ان در دفتر اسناد رسمی از پدر و مادر اقرارنامه گرفت که حق و حقوقتان شامل پاداش عیدی سنوات را دریافت کرده اید و حق شکایت را از خود سلب کرده اید اما پولی که توافق کرده بودیم را پرداخت نکرده تا الان
به اداره کار مراجعه کردم و کارشناس کار میگویند که سرایدار امین است و به انها بیمه تامین اجتماعی تعلق نمیگیرد در حالی که در همان اقرار نامه ذکر شده که طرف مقابل کارفرما بوده و از بابت ان حقوقی پرداخت کرده
استشهادیه هم جمع اوری کرده ام با بیش از 20 امضا از افراد معتبر و همسایگان و فیش های واریزی حقوق ماهانه را هم از بانک گرفته ام
میخواستم بدانم با این اوصاف واقعا به پدر مادرم بیمه تعلق نمیگیرد حالا چه به عنوان سرایدار چه عناوین دیگر

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

در اداره کار پیگیری کنید، قانونا تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی را نمایید
خیر به سرایدار بیمه ، عیدی ، پاداش ، سنوات
تعلق میگیرد
و شما باید به رای هیات تشخیص ، اعتراض نمایید و باز هم میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید