مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه میزان تورم

با سلام. من سال 96 یک دستگاه آپارتمان به مبلغ 300میلیون پیش خرید کردم مقداری از آن را نقد و بقیه رو در سه قسط پرداخت کردم و زمان تحویل سال 99 بوده که هنوز تحویل نگرفتم الان فروشنده از من مابه التفاوت تورم میخواهد میشه بگین نرخ تورم برای مبلغ قرارداد محاسبه میشه یا برای اقساط و با چه فرمولی؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

وقتی شما کل مبلغ قراردادی رو پرداخت کرده باشین ادعای ایشون وجاهت قانونی نداره و از طرفی شما هم میتونین خسارت تاخیر تحویل رو مطالبه کنین

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام چنانچه مبلغ قرارداد یاهمون ثمن معامله معین بوده فروشنده نمیتواند درخواست مبلغ بالاتری بکند و البته متن قرارداد باید دقیق بررسی بشه ضمنا شما میتوانید دادخواست الزام به تحویل ملک رو بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ملاک قیمت توافق شده در قرارداد خواهد بود وافزایش قیمت زمانی است که شرط شده باشد در غیر اینصورت حقی به دریافت ما به التفاوت نخواهد داست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید دادخواست الزام به تحویل ملک رو بدید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر قیمت قطعی بوده باشد این امکان وجود ندارد