مشاوره حقوقی رایگان - انتقال برگ سبز خودرو به نام خریدار

با سلام
خودروی از فرزندم با پرداخت بهای نقدی چند سال پیش خریداری کردم ولی هیچگونه نقل و انتقالی قانونی صورت نگرفت و حتی نوشته ای هم ندارم وایشان حالا فوت نمودند وهمسر و فرزند بالغ نیز وجه پرداختی را تایید می کنند ولی دو نوه یتیم دارم با این اوصاف چگونه می توانم برگ سبز خودرو را بنامم انتقال بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات اگر وراث حاضر به انتقال سند نباشند به ناچار باید با استناد به شهادت شهود طرح دعوا کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی مالکیت خود را اثبات کنید تا با حکم قضایی بتوانید خودرو را به نام خود انتقال دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا مالکیت خود را اثبات وسپس اخذ برگ سبز خودرو اقدام نمایید