مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا و تحویل متغایر

سلام وقت بخیر من از اینستاگرام میز تلفن سفارش دادم و هزینه رو واریز کردم و متاسفانه میز با طرح سفارشی متفاوت است و اصلا قبول نمیکنند که کالا رو پس بگیرند و هزینه رو به من برگردونند . به چه صورت میتونم پی گیری کنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست خود را مبنی بر فسخ معامله به دلیل تخلف از وصف به دادگاه تقدیم نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت داشتن قرارداد فسخ معامله را اقامه نمایید به علت تخلف از وصف

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرکی دال بر اثبات گفته های خود دارید حق فسخ برای شما محفوظ است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما باید الزام ایشان را به نحویل میز بخواهید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، ابتدا برای فروشنده اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله بفرستید و سپس دادخواست دهید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سفارش شما مغایریت با سفارش ارسالی دارد اگر سایت مربوطه نماد اعتماد دارد از طریق ان نماد شکایت خودرا طرح وپیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست فسخ معامله به علت تخلف از وصف و استرداد ثمن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سایت مربوطه نماد اعتماد دارد از طریق همان شکایت کنیدوگرنه از طریق سایبر پلیس اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فسخ معامله به علت تخلف از وصف

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتونید میزی که سفارش داده اید رو اثبات کنید به راحتی میتونید هم از طریق دادگاه و هم از طریق تعزیرات اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به استناد خیار تخلف وصف فسخ نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در خرید های بعدی خود پرداخت وحه را هنگام تحویل انتخاب کنید لا غیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون در خرید اینترنتی ، خریدار تا سه روز حق استرداد کالا را خواهد داشت و فروشنده هم مکلف است بپذیرد و ثمن کالا را برگرداند و
خریدار فقط باید هزینه استرداد را بدهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق شما تا سه روز پس از خرید جهت اقدام برای عودت محفوظ است شکایت کنید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
سازش کنید در غیر اینصورت طرح دعوا کنید علیه فروشنده