مشاوره حقوقی رایگان - شریک چاه آب

سلام پدر من در سال 85 همراه با دو نفر دیگه اقدام به حفر چاه آب کشاورزی نمودند پدر من به علت بیماری تا زمانی که چاه به آب رسید شریک شد و برای عمیق تر کردن چاه و سایر تجهیزات شریک نشد اما قرار گذاشته شد هر وقت ما پول داشتیم سهم خودمون رو پرداخت کنیم اما الان در سال 1400 دو شریک قبلی با تایید اینکه ما تا به آب رسیدن چاه شریک بودیم اما متاسفانه برای برقی نمودن چاه ما را مطلع نموده و اینکه چند سهم از 6 سهم به ما توقع می گیرد ؟ و چند سهم دیگر به شریک داران و ایا شکایت کیفری موفق می شود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در خصوص سوال مطروحه بایداثبات مالکیت مشاعی شما در چاه اب محرز ومشخص گردد تا از منافع چاه بهره مند شوید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

مدارک و مستندات شما باید مشاهده و از سوالاتتان رفع ابهام گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید مشخص بشود که چند دانگ از پروانه چاه به نام شما است و سپس معلوم بشود که تمام هزینه چاه چقدر شده است و شما چه میزان از هزینه ها را
پرداخت کرده اید
و اگر