مشاوره حقوقی رایگان - مجازات اشد قابلیت اجرا دارد !؟؟!

باسلام. مدتی قبل طی بازرسی محل زندگی من و برادرم، 11 لیتر مشروب دست‌ساز و نیم گرم شیشه و 9عددپایپ (تکرار جرم برای بار دوم، برای شیشه و پایپ) پیدا شد، که بابت مشروب برامون جریمه و حبس تعلیقی و بابت شیشه و پایپ توی شعبه دیگه، حدود 40 میلیون تومان جریمه و 71ضربه شلاق در نظر گرفته شده. تا اینجا رو متوجه میشم اما و در انتها نوشته شده : صرفا به مجازات اشد قابلیت اجرا خواهد داشت منظور ازین جمله چیه؟ و آیا شلاق رو میشه به جریمه تبدیل کرد چطور؟باتوجه به اینکه حدود 2ماه از صدور حکم گذشته

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تعدد جرم وجود داشته و باید حکم بیشتر اجرا شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شلاق خریدنی نیست . و اجرای مجازات اشد یعنی فقط شدیدترین مجازات اجرا خواهد شد و