مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

با سلام اگر خانمی ب دلیل نداشتن رابطه جنسی با همسرش دادخواست طلاق بدهد و بیان کند که مدت طولانی هست که با همسرش رابطه جنسی ندارد دادگاه خانم را برای معاینه اخرین رابطه جنسی به پزشکی قانونی میفرستد یا خیر ؟ زمان دقیق تشخیص رابطه جنسی در پزشکی قانونی چه مدت است ؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله کارشناس پزشک قانونی متوجه عدم رابطه برای مدت طولانی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دعاوی طلاق خیر ، زوجه را به پزشکی قانونی معرفی نخواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید