مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص مدت زمان آخرین رابطه زن

سلام.صیغه طلاق من وهمسرم 8/11جاری شد.حدود1هفته بعد باهاش رابطه برقرار کردم که طلاق باطل میشه.اماهمسرم باوعده وعید که مدتی میخام تنهاباشم اعصابم آروم شه بعد به زندگی ادامه میدیم منوفریب دادوالان میگه من برنمیگردم ومنکررابطه میشه.ازچ طریق میشه ثابت کرد رابطه انجام شده.حدود2ماه از رابطه میگذره و هنوز در دوران عده هستش. از چه طریق برای اثبات اقدام کنم.ممنون.

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اثبات رجوع دادخواست بدید با پزشکی قانونی شاید بشه ثابت کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اثبات این موضوع دشوار است مگر خود همسرتان اقرار کند...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مدت زمان زیادی از رابطه جنسی گذشته باشد تشخیص خیلی سخت می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا باید مشخص گردد که عده بائن بوده یا عده رجعی
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق بائن باشه کاری نمیشه کرد و امکان اثبات رابطه در صورت انکار زوجه وجود ندارد.