مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

درود
به جرم مزاحمت و ارسال تصاوير مستهجن و افترا از شخصي شكايت و توسط پليس فتا تاييد شده و قاضي به شورا ارجاع داده، به دليل عدم رضايت بنده شورا به جلسه سوم موكول شده،در گذشته مشتكي عنه همسايه طبقه چهارم ما بوده كه اخيرا جابجا شده و به همين دليل كليد درب ورودي اپارتمان رو داره و طي اين اتفاقات چندين بار وارد پاركينگ شده و به رادياتور و فن و ... ماشينم اسيب زده منتهي دوربين نداريم و من نتونستم ثابت كنم كار ايشون بوده هر چند كه لفظي تهديد به اينكار كرده بود، سوالم اينكه در جلسه سوم شورا ميتونم بگم به شرطي رضايت ميدم كه ايشون تمام هزينه هاي خسارتي كه زدن رو پرداختت كنن؟ با توجه به اينكه هيچ مدركي براي اثبات اين موضوع ندارم؟
سوال دوم:طي دو جلسه اخير قاضي شورا براي گرفتن رضايت خيلي من رو تحت فشار ميزاره و گاهي سعي ميكنه منو بترسونه و گاهي حتي با لحن دستوري و ناشايست برخورد ميكنه، در برابر اين رفتارش بايد چه عكس العملي نشون بدم چون از نظر رواني انرژي منفي ميده و هر لحظه ممكنه عصباني و در جوابش يه عمل اشتباهي انجام بدم و اينبار من متهم بشم، چون شرايط مالی ام اجازه گرفتن وكيل رو بهم نميده، ممنون ميشم يه راهكاري بدين كه از خودم دفاع كنم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسات شورا خونسردی خود را حفظ نمایید . می توانید در خواست وجه کنید برای گذشت از مشتکی عنه هر چند هیچ مدرکی هم نداشته باشید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بهتراست آرامش خودرا حفظ کنید جلسات شورا جهت صلح وسازش است وبه همین امر اختصاص داده شده شما می توانید توافق کنید که در قبال دریافت مبالغی رضایت وسازش می کنید. جلسات شورا در امور کیفری وارد ماهیت دعوا ودر مقام بررسی ادله نیستند صرفا سازش.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در امور کیفری شورا فقط تلاش برای صلح و سازش دارد میتوانید با توافق میلغی دریافت کنید و رضایت دهید